محمدهادی آقامحمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس، اظهار داشت: یکی از اقدامات جامعه قاریان قرآن مشهد مقدس تربیت حافظان قرآنی در راستای تربیت 20 میلیون حافظ قرآنی مد نظر مقام رهبری است.
وی با بیان اینکه حفظ قرآن کریم مقدمهای برای فهم و عمل به مفاهیم قرآن کریم است، افزود: عمل به آموزه های قرآنی در عرصههای مختلف زندگی افراد تاثیرگذار است چرا که عمل به آموزههای قرآنکریم سبب کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش اعتماد به نفس در نسل جوان میشود.
مدیرعامل جامعه قاریان قرآن مشهد با اشاره به این مطلبکه آموزش مربیان و مدرسان قرآن باید متناسب با تکنولوژی پیش رود، تصریحکرد: شیوههای آموزش قرآن کریم به نسل جوان باید متناسب با پیشرفتروز صورت گیرد.
آقا محمدی با بیان اینکه ساماندهی جلسات خانگی قرآن کریم از جمله وظایف جامعه قاریان قرآن کریم است، گفت: در حال حاضر 1000 جلسه خانگی قرآن کریم در مشهد مقدس فعال است که بیشترین این جلسات قرآنی سنتی و خانگی در مساجد محوری و معروف مشهد مقدس فعال هستند.
وی خاطرنشانکرد: از سوی جامعه قاریان قرآن مشهد مقدس آموزشهایی به مخاطبان این جلسات ارائه میشود.
مدیرعامل جامعه قاریان قرآن مشهد مقدس در اتباط با فعالیت مهدهای قرآن زیر نظر این جامعه گفت: در حال حاضر 100 مربی در مهدهای قرآن مشهد و شعب استانی مشغول به فعالیت هستند.
آقا محمدی با اشاره به این مطلب هدف از راه اندازی مهدهای کودک جامعه قاریان قرآن مشهد پرورش و رشد همه جانبه کودک و تقویت روحیه دینداری آنان است، خاطرنشانکرد: در مهدهای قرآنی مباحثی آموزشی با محوریت آشنایی با قرآن با استفاده از جدیدترین منابع آموزش به کودکان به شیوه غیر مستقیم است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 5 مهد قرآنی زیر نظر جامعه قاریان قرآن مشهد فعالیت میکنند که از این تعداد دو مهد موقوفه است، عنوانکرد: کادر مدیریتی و مربیان آموزشی این مهدهای قرآن از افراد فارغ التحصیل در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند.
مدیرعامل جامعه قاریان قرآن مشهد مقدس با بیان اینکه بانک جامع اطلاعاتی در رابطه با قاریان قرآن مشهد در دست نیست، گفت: هر ارگان بهصورت جداگانه بانک اطلاعاتی در رابطه با قاریان و حافظان قرآن دارند.
آقامحمدی بیانکرد: نیاز است از سوی جامعه قاریان قرآن مشهد مقدس بانک جامع اطلاعاتی حافظان و قاریان قرآن کریم به صورت منسجم در مشهد مقدس ایجاد شود.
انتهای پیام/
R41347/P4001